måndag 7 juni 2010

snart är det dax igen


ja, kära vänner nu är det snart tid igen för vår UR svenska tradition midsommarafton. hur ser ert firande ut???? är ni alltid samma gäng?? hemma hos samma människor???? när träffas ni?? vid sillunch eller senare till middag???? alltid lika kul att veta hur andra firar man kan ju alltid få lite tips och ideer.
själva så ska vi vara hemma hos oss i år, vi bestämde det bara häromdagen, vi har bjudit in 4 familjer, det vill säga att om alla kommer så blir vi 10vuxna och 9barn.
1-2 av dom familjerna har vi firat med de senast 6åren.
vi brukar träffas till lunch, efter jag jobbat klart, för att avnjuta sillunch med snaps och jordgubbar och sen umgås och kanske leka lite innan vi grillar nåt smaskens.
allt vi bara hoppas på är att vädret ska vara på topp hela dagen, för det är ändå så att midsommar ska firas UTE!"!!!!!!!!
ha det nu bäst, kramkram marie

2 kommentarer:

  1. Hej..Midsommarafton börja med frukost som består av smörgåstårta & champang!
    Senare bli det kaffe & jordgubbstårta.
    Mot kvällen serveras det Midsommarbuffe...
    Alltid samma goa mäniskor runt mej.
    Midsommarstång är given, och lövad altan.
    En runda till Byns firande bli det oxå.
    Önskar mej bara fint väder och inga mygg!
    Trevlig Midsommar
    Hälsningar Christina i Blekinge

    SvaraRadera
  2. Åh vilket sagolikt vackert blomsterbildcollage du har till header!!! Och när jag läser ikapp lite nedan ser jag att jag har missat flera andra ljuvliga bilder. Så jätteskoj för dig att den norska tidningen kom på besök och hoppas verkligen du får ett nummer så att vi långt bort i utlandet får se... ;-D

    Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home

    SvaraRadera

Tusen tack för att just du lämnar en kommentar det värmer sååååååå:)