söndag 16 maj 2010

det närmar sig...........


............sakta men säkert börjar vårt trädäck att ta form, det kommer att BLIIIIII så bra, men det är som ni se en bit kvar. är så stolt över min man han är så duktig, igår var han ute hela dagen i konstant regn, han var blöt ända in på kroppen när han kom in för kvällen.


hoppas ni alla haft en skön helg, igår hade vi vänner över på tacos och kortspel, mycket trevligt:)
ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi igen inom kort.
kramkram marie

4 kommentarer:

  1. Härligt härligt!!! :)

    Varma Kramar Elin

    SvaraRadera
  2. Vad himla fint! Puss & kram/Malin

    SvaraRadera
  3. Åh så fint och jag är allt lite avis på dig och ert fina trädäck - försöker med jämna mellanrum övertala mannen i huset här att någonstans i trädgården få bygga ett litet trädäck, men si det tycker inte engelsmannen passar ett gammalt engelskt stenhus...;-( Kan han ju ha rätt i, men svenskan i mig gillar ju det! ;-)

    Tack för din rara kommentar, du gjorde mig så glad!
    Helena, The Swenglish Home

    SvaraRadera
  4. Halloj där!

    Vilket stort och härligt trädäck ni bygger! Kommer bli jättefint när det blir klart :)

    *fniss* jo du...här finns gott om plastleksaker, och inte bara i sonens rum...han sprider dem över hela huset också :) ...men det är ok, det är ju så när man har barn :)
    Den stora trälådan på hjul rymmer massor av plastleksaker som vi kan gömma undan där. I botten av det stora klädskåpet har jag en stor gammal sockerlåda i trä som också gömmer undan massor av plastleksaker. I sin hylla har han fått två flätade korgar i turkos som också gömmer undan lego och annat smått o gott. Men som sagt...här får städas undan en hel del om jag ska kunna fota och visa på bloggen ;)))

    Kram på dig raring!
    Carina

    SvaraRadera

Tusen tack för att just du lämnar en kommentar det värmer sååååååå:)