söndag 17 januari 2010


Har hämtat ett efterlängtat paket från min hovleverantör H&M =).
I det fanns dels dessa fina kökshanddukar med text, linnebeige kudde med vit text och den vita kudde med liten volang och vackra knappar,mmmm I Like. (mannen tror nog att jag fått kuddfnatt för tillfället)
Hoppas ni all haft en trevlig helg, själv har helgen varit bra, lugn förutom i fredags kväll då vi hade nåt som kallas för "Pappamiddag" med dagis föräldrarna och fröknarna. Detta är en jätte lång tradition som de haft på vår avdelning i 28år. På hösten ska papporna ordna en tema middag, med nån lek för oss mammor, brukar bli sång eller dans tävling. På våren är det mammornas tur att ordna liknade för papporna.
I fredags då så var det tusen och en natt tema, de hade gjort super fint i den lokal dom hade hyrt, med lakan i taken, för tältkänsla och massa kuddar i en hörna där det senare även blev vattenpipe rökning laget runt och massor av ljus och lyktor, verkligen jättefint ordnat. Tack för det!!!!
Maten var hämtad från ett ställe i Malmö, det var massa olika röror, kyckling, kikärtsbiffar och piroger.
Höll på där till ca 01.30 sen följde ett par med oss hem på en grogg och klockan hann bli 03.00 innan man somnade i bingen som en liten stock. Kan säga att man var inte pigg när klockan ringde 08:45=)
Ha en fortsatt trevlig kväll!!!!
Kramkram Marie

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Vilken härlig tradition, låter så mysigt. Fina kuddar och jättefin bild collage i förra inlägget från ert vardagsrum, sååå himla fint ni har det. Ang färgen på min gamla gröna pall, tyvärr så vet jag inte vad det är för färg. Jag lyckades dock blanda ihop en egen komponerad mix som kom rätt nära. Landoras färg(från på Maxi Ica) kulör "Champange" vattenlöslig färg, blandade i lite svart i och en pytte gnutta grönt (från såna små hobbyfärg burkar också från maxi ica), har också använt mig av enbart champange färgen och mycket av att blanda den med lite svart, det blir då en ljuvlig grå nyans som jag gillar. Den har jag målat både ramar och hyllor med. Hoppas jag kunde bistå med lite hjälp eller kanske blev det rent rörigt nu :-) Stor kram Paula

    SvaraRadera
  2. God morgon du sköna!!!

    Låter som en underbar helg!! o vilken tradition. så läcker!!!

    Jag bar älskar allt du köpt!! mm..ska genast klicka in på Hms sida!!

    Hoppas att du får en härlig start på veckan!!

    kramar elin

    SvaraRadera

Tusen tack för att just du lämnar en kommentar det värmer sååååååå:)