lördag 30 januari 2010

Detta mötte oss när vi öppnade ytterdörren i morse, kändes som om man var HELT insnöad.
Kunde inte komma ut med bilen så det var bara för mig å Stina,(som hade sovit över hos oss för vädret var sååå dåligt igår att hon ej vågade ge sig ut på vägarna) att pälsa på sig å ta en uppfriskande promenad ner till butiken i ca 30-40cm snö, ganska jobbigt.
Måste säga att det var väldigt trevligt att det blev som det blev att hon fick stanna kvar, man lärde känna varandra på ett helt annat sätt.

Efter jobbet å en god lunch så gick vi ut i snön å busade runt, gjorde snöänglar, made by Tildebus=) vi gjorde tom en backe där barnen åkte pulka.

Här har ni hunden som BAARA älskar snö, hon är helt vild å galen. Bäst av allt är att jaga snöbollar, ibland var snön så djup att nästan hela Tess försvann.


Till å med "prinsen" har blivit in snöad=)
Hur ser det ut hos er?? har ni blivit insnöade?? vi kan inte komma ut med bilen ännu, lite spännande, det är ju inte så vanligt här nere.
Ha en skön helg, så ses vi imorgon.
Kramkram Marie




2 kommentarer:

  1. Tittar in och säger go kväll lördag och ser att din grodprins sover gott i snön.....
    Carin som är här för första gången

    SvaraRadera
  2. Jag måste faktiskt säga att det är så skönt att även ni får prova på riktiga vintrar....hihi!
    Vi är ju som sagt va med det vädret men nog är jag less alltid, både på snön men framförallt den hemska kylan, jag måste täcka alla begravningsblommor när jag ska frakta dom vidare och det är inte så lätt alla gånger.
    Ha det bra i snöstormen gumman, för det snöar väl vidare hos er?

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tusen tack för att just du lämnar en kommentar det värmer sååååååå:)