fredag 26 november 2010




VArma adventshälsningar vill jag ge er all som besöker mig. Hoppas ni har det toppen, här är full rulle, barnen fyller år, butiken ska pyntas, hemmet ska julas och så får man in där emellan mysa lite med sina nära och kära. Så om det blir mer sällan än vanligt mellan inläggen så vet ni vad det beror på, hoppas ni har överseende med detta :0)
Ha nu en helt underbar helg med glögg och pepparkakor.
Snöiga men varma kramar Marie



onsdag 17 november 2010

Omändring i butiken igen.......


krukorna, stoor lykta och ljusstake från Affari
pokaler från orbit-line, madonna, ljusglas - affari

..... Ja som ni ser så har vi gjort om i butiken IGEN ;0) grunden är gjord så nu håller vi på för fullt att "jula" till det, med kottar, spets, äpplen och mossa,det känns jättekul. Detta har man, jag ju väntat på sen i somras, nästan i varjefall.
Nu måste jag jula vidare, så ses vi snart igen med mer och juligare bilder.
Kraaaaaam Marie




tisdag 16 november 2010

Hej alla godingar, hoppas ni har det toppen. Själv så är jag hemma med lilleman idag, som hade feber igår kväl,l men ej när han vaknade, utan nu är han bara lite slö. Tänk vad det kan vara konstigt ibland :0)
Det blir inga bilder idag för jag har lite problems med los datoros.
Hoppas att det löser sig snart, så jag lan visa bilderna på butiken där vi har möblerat om och smygit in lite jul.

På återseende friends.......

Kraaaaaam M

fredag 5 november 2010

Gravsmyckning





Halloj alla där ute, hoppas ni har det bra, här har ni lite av våra alster inför gravsmyckningen nu i helgen. Allt från kransar, "tårtor" och hjärtan.
Vad brukar ni lägga på era kärastes gravar, om ni nu har nån grav att gå till förståss, det har tack å lov inte jag. Hoppas det tar låååååååång tid innan jag hamnar där.
Ha nu en suuuper mysig helg, och ta hand om varandra, man vet aldrig hur länge det varar.
Varma kraaaaamar Marie




onsdag 3 november 2010


Vill bara önska er alla en helt underbar höstdag, solen skiner och man blir aldeles rosig om lilla kinden, precis så tycker jag om hösten :0)
Varma kraaamar Marie